Snajper

BETA

  

Partneri i saradnici

WebGazda


WebGazda

Najveći izazov je da svaki posetilac postane i potencijalni kupac, ponosno predstavljamo našu tehnologiju za obeležavanje sadržaja koja usmerava Vaše posetioce bliže proizvodu ili usluzi koju reklamirate. Kontekstualna oglašavačka mreža DigitalniMarketing.com omogućava jednostavno plasiranje kampanje za Vaše sajtove / usluge / proizvode konkretnoj grupi potrošača koji Vam mogu biti budući kupci. U ponudi imamo oglase - tekst + slika. Naplata se vrši po PPC principu (plaćanje po kliku) a cena zavisi od bida (Vaše ponude) za određenu ključnu reč. Minimalan bid iznosi 0.01 $ po kliku.

http://DigitalniMarketing.com/


HUGE Media


HUGE media

HUGE Media je vodeća digitalna marketinška agencija u Srbiji, specijalizovana za PPC kampanje (Google, Etarget, httpool), marketinške akcije (aplikacije, Pages) na društevnim mrežama (Facebook) i optimizaciju za pretraživače (SEO).

http://www.hugemedia.rs/WMA

WMA

Web Media Agency je kompanija koja svojim partnerima omogućuje korišćenje digitalnih medija kao efektnog kanala za unapređenje poslovanja i poboljšanje odnosa sa klijentima.


Saradnjom sa WMA dobijate:

  • Naprednu analizu podataka
  • Preciznije određivanje ciljne publike
  • Jednostavniji i jeftiniji zakup prostora
  • Inovativne strategije oglašavanja
  • Kompletnu realizaciju kampanje
  • Povećanje procenta povraćaja investicije u kampanji (ROI)

http://www.wma.rs/
PRObjave


PRObjave

Internet servis za distribuciju saopštenja za javnost.

http://www.probjave.com/ETARGET

ETARGET

ETARGET pruža uslugu na polju sponzorisanih oglasa na srpskom, slovačkom, češkom, mađarskom, rumunskom, bugarskom, hrvatskom i na poljskom tržištu. Naša kompanija omogućava da na srpskim portalima za pretragu Vaši oglasi budu na prvim pozicijama.

Naši korisnici određuju ključne reči, na koje se prilikom pretraživanja pojave njihovi oglasi, bez obzira, da li se radi o tekstualnom pretraživanju, o katalogu ili specijalnoj tematici. Na ovaj način obezbeđujemo da oglas bude usmeren onim korisnicima, koji su stvarno zainteresovani za tu tematiku.


http://www.etarget.rs/


HTTPool


PRObjave

Httpool internet oglasivačka mreža je vodeći dobavljač usluga iz oblasti internet advertajzinga u Srbiji.
U Srbiji prisutan od 2005. godine.

http://www.httpool.rs/


Fastbridge

Fastbridge

Fastbridge je digitalna agencija koja na jednom mestu nudi sveobuhvatno medijsko rešenje za internet - obezbeđuje strateško planiranje oglasnih kampanja na online medijima, poseduje vrhunske alate za planiranje i upravljanje oglasnim kampanjama, i ujedno pruža najpovoljnije uslove medijskog zakupa na internetu.


http://www.Fastbridge.rs/

Kontakt

Zainteresovani ste za saradnju?

Kontaktirajte nas