Snajper

BETA

  

Uputstva i često postavljana pitanja

Na ovoj stranici možete pronaći uputstva i odgovore na često postavljana pitanja kako biste što lakše koristili naš servis.


Google Analytics Profile ID


Pogledajte slikovno uputstvo za dodavanje Google Analytics Profile IDa

Kliknite na Administrator Nalog, proizvod, prikaz i klik na Prikaži podešavanja Kliknite na naziv Profila koji želite da dodate


Uputstvo za dodavanje Snajper naloga na Google Analytics

Nakon što ste se ulogovali na Google Analytics nalog, kliknite na dugme Administrator

Ulazak na admin deo

Izaberite Nalog, a zatim kliknite na Upravljanje korisnicima

Odabir naloga i prelazak na upravljanje korisnicima

U polje Dodaj dozvole za upišite snajperga@gmail.com, u padajućoj listi dozvola označite samo Čitanje i analiziranje, (opciono) isključite opciju Obavesti ovog korisnika imejlom i kliknite na dugme Dodaj

Dodavanje prava pristupa korisniku snajperga@gmail.com

U Formi za prijavu sajta dodajte u naš servis web stranice koje želite, prateći navedene korake i popunjavajući formu.

U svakom momentu na stranici Moji sajtovi možete dodati novu web stranicu, ili izbrisati postojeću, kao i izmeniti unete podatke.


Kako koristim Snajper?


Ukoliko ste Oglašivač, kontaktirajte nas putem forme, e-mail-a ili telefonom.

Ako ste Vlasnik sajta ili Webmaster, registujte se na servis i prijavite svoj sajt ili više njih. Registracija je neophodan korak, vrši se samo jednom i svaki sledeći put je dovoljno samo da se prijavite ukoliko želite da dodate/obrišete sajt, izmenite svoj profil. Registracija se vrši na stranici http://www.snajper.rs/registracija.php
Potrebno je da popunite ponuđena polja, prihvatite Uslove korišćenja i pravila Privatnosti podataka nakon čega će Vam sistem automatski poslati konfirmacioni mail. U njemu se nalazi aktivacioni link i potvrdom istog, bićete registrovani na Snajper, i nakon toga možete preći na sledeći korak i prijaviti Vaš sajt.
Prijava sajta se vrši preko forme na stranici http://snajper.rs/sajt.php. Za prijavu Vašeg sajta, potrebno je da što tačnije i detaljnije popunite ponuđena polja, kako bi Snajper potencijalnim oglašivačima mogao da ponudi što preciznije informacije na osnovu kojih bi se oni odlučili da baš Vaš sajt koriste za svoju Internet marketinšku kampanju.

Napomena: Pre nego što potvrdite dodavanje sajta, neophodno je da dodate snajperga@gmail.com na Vaš Google Analytics nalog.

Registrovao/la sam se ali nisam dobio/la nikakav e-mail?


Vodite računa da e-mail koji ste upisali pri registraciji bude važeći e-mail jer će Vam aktivacioni link biti poslat na tu adresu i samo ako ga primite moći ćete da aktivirate nalog. Proverite da Vam e-mail sa aktivacionim linkom nije završio u junk/bulk/spam folderu.
Ukoliko niste dobili e-mail, ne možete da ga pronađete ili ste ga greškom obrisali unesite ponovo Vaš e-mail i sistem će Vam ponovo poslati e-mail sa aktivacionim linkom.

Registrovao/la sam se ali ne mogu da pristupim svom nalogu?


Potrebno je da potvrdite registraciju, aktiviranjem linka koji ste dobili u e-mail-u ili Vaš nalog/podaci nisu odobreni od strane administratora servisa.
Ukoliko imate problema sa aktiviranjem naloga, unesite vaš e-mail i kod koji ste dobili za verifikaciju naloga.

Zaboravio/la sam svoju šifru, kako da pristupim svom nalogu?


Otvorite stranicu za dodelu nove šifre i unesite e-mail sa kojim ste se registrovali. Poslaćemo Vam novu šifru na Vaš e-mail.

Želim da promenim svoju šifru, kako to da uradim?


Ulogujte se u Vaš nalog sa starom šifrom, izaberite opciju promene šifre i u polju Šifra upišite novu šifru. Sačuvajte izmenu. Svaki sledeći put se prijavljujete sa novom šifrom.

Dodao/la sam sajtove na svoj profil i oni su nestali?


Administratori servisa imaju diskreciono pravo da obrišu sajtove koji svojim sadržajem ne odgovaraju funkciji servisa.

Nisam pronašao/la odgovor koji mi treba, šta dalje?


Kontaktirajte nas...

Kontakt za podršku

Imate problem sa korišćenjem servisa? Pošaljite nam opis problema i kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku.

Kontaktirajte nas