Snajper

BETA

  

Kuvajmo B(l)ogovski - recepti

http://www.kuvajmo-blogovski.com

 


 

Kuvajmo Blogovski je portal sa receptima domaćica (domaćina) ex – yu prostora i dijaspore, koji postoji od 2009 – te godine.

Svi recepti objavljeni na sajtu Kuvajmo Blogovski, oprobani su u domovima naših posetioca i ljudi dobre volje koje te iste recepte dele sa nama.

Glavna ideja pri nastanku sajta i moto kojeg se nastojimo pridržavati je „da svi – i mladi i stari – i početnici i profesionalci – i muškarci i žene“ nauče pripremiti jela po našim receptima. Upravo taj moto doveo je do velike posećenosti sajta i mnoštva zadovoljnih posetiloca svih uzrasta, koji su upravo družeći se sa nama, naučili pripremati kako jednostavna, tako i komplikovanija jela.

Danas, naš sajt posećuju korisnici od 7 – 77 godina, muškarci i žene. Takodje, sa nama recepte dele domaćice i domaćini kako iz Srbije, tako i sa ex – yu prostora, te to našu ponudu recepta uokviruje u predivno šarenilo raznih kuhinja.

Na mesečnom nivou nastojimo nagradjivati najbolje recepte, što za rezultat daje mnogo novih i kvalitetnih recepata, a takodje podstiče i takmičarski duh domaćica koje te recepte dele sa nama, a ujedno i još veću posećenost sajta. 

 


 

Sajt je namenjen posetiocima oba pola pretežno starijim od 7 i mlađim od 77 godina.

Sajt ima registraciju korisnika.

 


 

Sajt je dodat u sistem: 27. 04. 2015.

Top 5 sajtova

Ako ste oglašivač

tražite šta Vas interesuje

Pošaljite upit